Professionel plastsvejsning

Hos Danboring A/S er vi specialister i plastsvejsning. Plast er et ideelt materiale til rørføring, da det har en stor styrke og lang holdbarhed sammenlignet med andre byggematerialer. Vi udfører plastsvejsning og samlinger af alle plastrør, hvilket sikrer en god og holdbar samling. Plast er et ideelt materiale til rørsamlinger, da plastens molekyler ved opvarmning gøres flydende, for herefter at blive afkølet til stærk, stabil sammenføjning. Plast er særdeles slidstærkt, ligesom det har en stor vanddamptæthed. Materialet tåler desuden de fleste former for organiske opløsningsmidler og har en god kemikalieresistens. Det gør plast helt ideelt til samling af rør. Hos Danboring er vi certificerede i brug af både stuksvejsning, muffesvejsning og elektrosvejsning

 

Vi er erfarne og certificerede

Vi har vores egen svejseafdeling med et team af certificerede plastsvejsere, der udfører plastsvejsning af rør i alle dimensioner op til Ø 900 mm. Hos Danboring har vi over 25 års erfaring inden for understyringsteknikker, hvilket giver os en stor ekspertise til løsninger af alle typer opgaver – store som små. Vi anvender udelukkende det mest moderne udstyr og materialer, ligesom vi altid står klar med et løsningsforslag, uforpligtende tilbud eller overslag på netop dit projekt. Som certificerede plastsvejsere garanterer vi, at opgaven udføres efter højeste standardarter.

 

Få et uforpligtende tilbud

Vi har landsdækkende service og tilbyder plastsvejsning, kloakrenovering  og andre underføringsteknikker til kunder i hele landet. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig så kontakt os på tlf. 86 88 41 55 eller e-mail: info@danboring.dk for et uforpligtende tilbud. 

Få et tilbud

Kontakt Danboring A/S på tlf. 86 88 41 55 – vores service er landsdækkende

Top