Plastsvejsning

 Vi udfører med største nøjagtighed boringer og svejsninger for erhvervsdrivende, kommuner, selskaber og private landet over. 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Danboring A/S på tlf. 86 88 41 55 – vores service er landsdækkende.

Professionel plastsvejsning med Danboring A/S

Hos Danboring A/S er vi specialister i plastsvejsning.

Plast er et ideelt materiale til rørføring, da det har en stor styrke og lang holdbarhed sammenlignet med andre byggematerialer. Vi udfører plastsvejsning og samlinger af rør med henblik på kvalitetsrige rørsamlinger.

Plast er det optimale materiale til rørsamlinger, da plastens molekyler under opvarmning (fx ved svejsning) først bliver flydende, og når det så er afkølet, vil det sætte sig som en stærk, stabil sammenføjning. Plast er et særdeles slidstærkt materiale med en stor vanddamptæthed, og derudover tåler det de fleste former for organiske opløsningsmidler og har en god kemikalieresistens.

Hos Danboring A/S er vi certificeret i både stuksvejsning, muffesvejsning og elektrosvejsning, så I må ikke tøve med at rette henvendelse, uanset hvilken svejseopgave der skal løses

Landsdækkende plastsvejsning

Hos Danboring A/S har vi leveret vores services siden 1997, og vi kan i dag bryste os af at have kyndige medarbejdere med mere en 25 års erfaring inden for understyringsteknikker. I forbindelse med plastsvejsning har vi en certificeret medarbejderstab samt egen svejseafdeling, og vi holder os i trit med udviklingen inden for branchen, så vi altid kan tilbyde de nyeste løsninger til vores kunder.

Vi anvender derfor udelukkende moderne udstyr og materialer efter højeste standard. Vi udfører altså dansk plastsvejsning op til Ø1000 mm til hele landet og dertil også hele Skandinavien, og vi har derfor kapacitet til at påtage os ansvar for hele projektet i forbindelse med plastsvejsning.

Sådan virker plastsvejsning

Det er ved dele og rør, der er fremstillet af termoplastiske materialer, at plastsvejsning er den oplagte svejsning. Det er det termoplastiske materiale, der gør det muligt at gøre plastens molekyler flydende og derved fuldføre en stabil rørsamling.

Når plasten er nødkølet, står man tilbage med en stærk konstruktion, der kan anvendes til det givende formål.

Erfarne og certificerede plastsvejsere

Hos Danboring A/S foretager vi alle vores plastsvejsninger fra vores egen svejseafdeling, hvor der arbejder certificerede og erfarne plastsvejsere klar til at løse din opgave. Vores mange års erfaring i feltet giver os muligheden for at komme med kvalitetsdygtige løsningsforslag til jeres problematikker samt give uforpligtende tilbud eller realistiske overslag på netop jeres projekt.

Vi arbejder ud fra høje standarder, så I kan have tillid til, at I får de mest kompetente løsninger inden for plastsvejsning.