Pilotrørsboring / Mikrotunnelering

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Danboring A/S på tlf. 86 88 41 55 – vores service er landsdækkende.

Eksperter i mikrotunnelering og pilotrørsboring

Når det kommer til gennempresnings- og tunneleringsopgaver, er vi hos Danboring en ideel og landsdækkende samarbejdspartner for dig. Vi råder over en stor ekspertise og erfaring inden for både mikrotunnelering og pilotrørsboring, hvilket er gennempresningsmetoder, der primært anvendes til opgaver, hvor der stilles store kvalitets- og præcisionskrav.

Mikrotunnelering og pilotrørsboring er et sikkert alternativ for dig, der ønsker at undgå et større gravearbejde. Metoderne er udviklet til præcisionsgennempresning af eksempelvis beton-, stål og glasfiberrør. I områder med tæt bebyggelse og trafik, er det typisk meget besværligt at opgrave. Her er mikrotunnelering og pilotrørsboring meget velegnet til at sikre en god løsning på dit projekt. Metoderne egner sig blandt andet også, når vi snakker underføringer under kanaler, bygninger m.m., hvor opgravning er udelukket.

Kvalitetsbevidst arbejde til lave, konkurrencedygtige priser

Hos Danboring lægger vi altid stor vægt på at løse enhver arbejdsopgave til perfektion og konkurrencedygtige priser. Når det drejer sig om mikrotunnelering og pilotrørsboring kan du derfor altid forvente, at du som bygherre er fuldt ud tilfreds med det arbejde, vi udfører. Vi råder over alt udstyr, der skal til for at løse din opgave på den bedst mulige måde. Et tæt samarbejde mellem bygherre, rådgiver og entreprenør og en god dialog gennem hele udførslen af arbejdet, er hvad vi tilbyder dig som din samarbejdspartner.

Kontakt os i dag og hør nærmere om pilotrørsboring samt mikrotunnelering 

Vil du høre nærmere om, hvad Danboring kan tilbyde dig, når vi snakker mikrotunnelering og pilotrørsboring? I så fald bør du kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit arbejdsprojekt. Foruden pilotrørsboring så udfører Danboring A/S også styret underboring og jordfortrængning.