No dig

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Danboring A/S på tlf. 86 82 41 55 – vores service er landsdækkende.

Fremtidens metode er No dig

Moderne teknologier giver os mulighed for at tilbyde mere effektive og mindre forstyrrende opgravningsmetoder. I denne forbindelse tilbyder vi hos Danboring A/S at lave opgravninger ved brug af no dig-metoderne. No dig kommer med en lang række fordele, som bl.a. indbefatter særdeles få gener i bygninger og lokalmiljø, ligesom det leverer yderst høj præcision og høj indsigt gennem udførlige data. En af de mest populære metoder til opgravningsfri underføring er i denne forbindelse styret underboring.

No dig-metoden er i al sin enkelthed, at man med en såkaldt pilotboring borer en tynd jernstang frem, og denne stangs placering kan man minutiøst følge både horisontalt og vertikalt. Disse koordinater registreres i en udfærdiget logbog, der efterfølgende kan kombineres med en nærmere udmålt trace (fra fx. landmåler eller lignende).

Ikke nok med at man under hele fremboringen af pilothullet eksakt kender nævnte data, men det unikke måle/søgesystem anvendes selvfølgelig også til selve styringen af boringen – og man kan således styre uden om, under eller over kendte forhindringer. Således kan disse passeres med de normale krævede sikkerhedsafstande, og boringer kan sågar lægges med ensidigt fald på mellem 0 og 10 promille. Metoden leverer herved yderst høj præcision samt dokumentation og indsigt.