Kloakrenovering

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Danboring A/S på tlf. 86 88 41 55 – vores service er landsdækkende.

Hvad er kloakrenovering og hvorfor er det nødvendigt?

Kloakrenovering er en form for reparation eller fornyelse af eksisterende kloaksystemer. Det er ofte nødvendigt på grund af aldring eller skader på rørsystemet, som kan resultere i overløb og lækager. Ved at udføre regelmæssige kloakrenoveringer kan man undgå større skader og sikre en effektiv og sikker drift af kloaksystemet.

Danboring A/S' metoder og teknologier inden for kloakrenovering

Danboring A/S har specialiseret sig i kloakrenovering ved hjælp af avancerede teknologier og metoder. Alt efter kloakkens tilstand foretager vi hos Danboring A/S forskellige slags kloakrenovering. Det drejer sig om henholdsvis Cracking, Pipe-bursting og Re-lining.

Vores erfarne teknikere sørger for en præcis og effektiv udførelse af kloakrenoveringer, uanset omfanget af opgaven.

Fordele ved at vælge Danboring A/S til din kloakrenovering

Ved at vælge Danboring A/S til din kloakrenovering får du garanti for kvalitet og professionalisme. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og en hurtig udførelse af arbejdet, uanset hvor i landet du befinder dig.

Cracking

Cracking er den type inden for no-dig genren, der foregår ved vibration ved kloakrenovering, idet man efter indføring af en stålwire i det eksisterende rør fastspænder den ene ende i en essig-raket, der er monteret med det nye rør, og den anden ende er afsluttet på et mobilt trækspils anlæg.

Med trykluft til raketten og hydraulik til spillet, kan man med dette udstyr foretage cracking af stort set alle dimensioner af rør, og hvad der er vigtigt, foretage en OPDIMENSIONERING ad den aktuelle ledning.

Selvfølgelig har denne metode sin begrænsning, men den kan udføres på stort set alle dimensioner og længder, hvor man kan acceptere mindre vibrationer. Men såvel denne metode, som de fleste opgravningsfrie renoveringsmetoder, finder den sin styrke og anvendelighed over længere stræk uden afgreninger.

Pipe bursting

Et af de nyeste tiltag inden for kloakrenovering er pipe-bursting. Denne metode er især kendetegnet ved vibrationsfri cracking, idet den foregår ved indføring af et ca. 40mm tykt stålrør i det eksisterende rør, der ønskes udskiftet, hvorefter man trækker røret tilbage, påsat det nye rør, og med en skæreanordning, afhængig af det eksisterende rør, cracker man så dette. Systemet har en trækkraft på 40 tons, hvorfor det er de fleste materialer, der må “give op” og på denne måde blive cracket.

PIPE BURSTING ER EN HURTIGT, LYDLØS OG EFFEKTIV KLOAKRENOVERING.

Re-lining

En af de metoder der har bevist sin værdi, som en omkostningsbesparende renoveringsmetode, er relining-teknikken.

I al sin enkelthed foregår denne kloakrenovering ved indføring af et valgt plastmateriale i en sådan dimension, at den kan indføres i et eksisterende rør, der ved fx. TV-inspektion, er konstateret utæt i en større grad. Det eksisterende ledningsnet, skal rent bortset fra utætheder, være af en stort set intakt beskaffenhed, idet udføringen som oftest kun trækkes/skubbes ind med hydraulik eller manuelt spil.

transportere så stor en vandmængde, og at man ikke længere bruger brandhaner som en dimensionsgivende faktor!