Om Danboring A/S

Danboring A/S er et landsdækkende firma med flere afdelinger og udfører arbejde i hele Skandinavien.

Danboring A/S

CVR: 19623106 

Telefon: 86 88 41 55

E-mail: info@danboring.dk

Diget 10

8620 Kjellerup

Om os

Danboring A/S mestrer stort set alle former for energifremføringer, nyetableringer, renoveringer i alle dimensioner og materialer, og vi henvender os til en bred skare af kunder som staten, regioner, kommuner, forsyningsselskaber og entreprenører.

Vi udfører renoveringer af stort set alle eksisterende ledninger og vi kan også opdimensionere disse, hvis de f.eks. er blevet for små. Vi har egen svejseafdeling med certificeret medarbejderstab for udførelse af plastsvejsninger i alle dimensioner helt op til Ø1000mm.

Danboring A/S er et firma, der følger med tiden, og vi anvender altid det mest moderne udstyr og materiel. Vi står, døgnet rundt, til tjeneste med såvel løsningsforslag, uforpligtende tilbud og overslag samt selvfølgelig praktiske udførelser af job.

Vi udfører med største nøjagtighed boringer for kloakker med promillefald, gasledninger, vandledninger, el ledninger m.v. overalt i hele landet, og vi har kapacitet til at udføre jobbene både som pakkeløsninger med alle involverede myndigheder og parter lige fra ide til ibrugtagning af det ønskede projekt, ligesom hasteopgaver og specialløsninger kan udføres helt efter ønske og behov.

Under alt - overalt

Vi vil være kundens foretrukne leverandør på vores kerneydelser over hele landet.

Det skal være en let, ukompliceret og overskuelig oplevelse, at entrere med Danboring. Som kunde skal man føle sig tryg gennem hele processen, fra tilbud til aflevering af det færdig projekt.

Kvalitet og faglig stolthed er en selvfølge når vi udfører Styret underboring, under alt – overalt.