Referencer

Herunder ses et udvalg af de forskellige projekter Danboring har udført.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Danboring A/S på tlf. 86 88 41 55 – vores service er landsdækkende.

Tange Sø

Tange Sø

Tange sø.
Job udført for Nordkabel, hvor et 125mm fiber kabel skulle 576 meter under Tange sø.

Vesterhavet

Vesterhavet

Boring ud til et kabelskib som lå for anker 1000 meter ude i Vesterhavet. Kablet som vi trak for skibet kan transportere ca. 33 millioner telefonsamtaler. Det er ikke hver dag man borer 1000meter ud i åbent hav.

Stevns Klint

Stevns Klint

Vi har været ved Stevns Klint for at udføre en styret underboring med et Ø250mm rør på 84 meter. På billederne kan man se forholdene man arbejder under på sådan et job

Lundbeck

Lundbeck

Lundbeck.
150 meter underboring med 3 x Ø110mm rør til EDB ude hos Lundbeck. Vores maskine larmede mere end det var tilladt derude, derfor var vi nødt til at få dæmpet lyden, så den ikke overskred 70 dB.

Hobro Fjord

Hobro Fjord

Styret underboring under Hobro Fjord i forbindelse med ny-etablering af trykledning til rensningsanlægget.

Bjærgning

Bjærgning

Bjærgning
En af de mere specielle områder, hvor den styrede underføringsteknik også kan anvendes, er ved bjærgninger af svære transporter, hvis disse har været udsat for uheld/ulykke. Nedenstående fotos viser netop en sådan opgave:

Danboring borede 4 stk. svære løftestropper fra Falck under en væltet kølevogn med 20 tons rejer. Netop styret underføringsteknik sparede her forsikringsselskabet for en utrolig masse penge, idet alternativet var en lang og tidskrævende omlæsning af den let fordærvelige fisk, men her kunne Falck lynhurtigt, med Danborings hjælp, få løftet kølevognen op og vendt, således at denne med en ny trækkers hjælp kunne komme videre.

Læsø

Læsø

Danboring afslutter her en søkabelfremføring for TDC/Marine A/S på Læsø – Ledningen er en 225mm PEH ledning af ca. 350 meters længde. – Billederne her er fra dette job.