Styret underboring

Teknologien og metoden tillader os at udføre boringer uden at forstyrre trafikken og det nærliggende miljø – endda med ganske kort anlægstid.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Danboring A/S på tlf. 86 88 41 55 – vores service er landsdækkende.

Opgravningsfri anlægsmetode

Hos Danboring A/S tilbyder vi opgravningsfri underføringsmetoder ved styret underboring, som er en bæredygtig anlægsmetode, også kaldet no dig-metoden. Der giver mulighed for at foretage effektivt anlæg af eksempelvis fjernvarme, gas, vand, el, fiber, kloak og meget andet.

Styret underboring hos Danboring A/S tager afsæt i no dig-metoden, hvorved du undgår opgravninger ved renoveringer samt andre unødvendige forstyrrelser som trafikproblemer, ødelagte veje osv. Modsat traditionelle opgravninger, der medfører store belastninger på omverdenen, er styret underboring belastningsfrit – og så er det ofte hurtigere og billigere.

Styrbar boring til vanskelige og uhensigtsmæssige graveforhold

Hos Danboring A/S anbefaler vi styret underboring, hvor vi anlægger PE-ledninger ved brug af vort styrebare boreudstyr. Rør-underføringen foregår på den måde, at vi fremborer en tynd borestang og laver et hul med en diameter på ca. 9 cm.

Den nøjagtige placering af denne styrede underboring – som vi kalder pilotboring – registreres ved punkter på overfladen, og dybder til de enkelte punkter registreres i en borerapport, som afleveres efter arbejdets udførelse. Denne løsning er effektiv, da man undgår opgravninger, hvilket sparer tid, og så er det ikke til gene for omgivelserne.

Begrænsning ved styret underboring

Man kan sige, at den eneste begrænsning ved denne metode er, at borestængerne har en bøjningsradius, som er afhængig af de valgte mulige otte maskinstørrelser. Reelt findes der dog ingen begrænsninger for styret underboring, da ingen af de andre metoder på markedet kan lave “knækpunkter”.

Det er bestemt ikke uden årsag, at en af de mest hastigt voksende opgravningsfri underføringsmetoder er den styrede teknik. Ønsker du at høre mere om styret underboring, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne et tilrettet og helt uforpligtende løsningsforslag.

Hvad koster styret underboring?

Det er svært at give en generel pris på styret underboring, da prisen afhænger af flere forskellige parametre og derfor vil variere fra projekt til projekt. Du kan altid få et uforpligtende tilbud ved henvendelse på tlf. 86 88 41 55 eller på mail info@danboring.dk