Jordfortrængning

Jordfortængning med raketstyring – en anerkendt metode

Den måske bedst kendte/anerkendte metode inden for opgravninger, ledningsudførelser og/eller renoveringer er selvfølgelig raketstyring, også kaldt "raket-metoden".

Raketstyring har til hudløshed vist sin berettigelse, og den vinder stadig mere og mere terræn, idet de efterhånden meget strenge krav til miljø og andet kræver denne anvendelse. Hvor man førhen kun anvendte den i "særlige tilfælde", er det i dag faktisk lige omvendt - stat, amt og kommune er mest af den opfattelse, at stort set alt kan og skal "skydes".

 

Hvad er raketstyring?

Som bekendt er "skydemetoden" egentlig bare en vandret lufthammer, der ved luft baner sig, bogstaveligt talt, vej under alt og i det hul, denne lufthammer efterlader sig, trækker man så det ønskede plastmateriale - det være sig til kommunikation, el, vand, gas, og andre forsyningskilder, enten med røret som beskyttelsesrør eller direkte for anvendelsen.

Vi har sandsynligvis gennem årene udført mere end 2000 km underføring af denne art og mener selv, at vi på denne hylde har så stor erfaring, at vi kan udføre alle typer af den art for Dem. 

 

Vi udfører også: Styret underboring med No Dig metoden og Pilotrørsboring

Få et tilbud

Kontakt Danboring A/S på tlf. 86 88 41 55 – vores service er landsdækkende

Top