Om os

Danboring er et firma med erfaring, med opstart tilbage i 1997, og med medarbejdere med mere end 25 års erfaring inden for understyringsteknikker, har vi en stor ekspertise.

Markedet for de styrede underføringer er i de forløbne år nærmest eksploderet, idet bygherrer har fået øjnene op for de mange fordele ved denne form for underføringer - her tænkes der især på hurtighed, nøjagtighed, trafikhensyn, miljøhensyn m.v.

Danboring A/S mestrer stort set alle former for energifremføringer, nyetableringer, renoveringer i alle dimensioner og materialer, og vi henvender os til grupper som

  1. Stat, regioner og kommune
  2. Naturgasselskaber
  3. Elforsyningsselskaber
  4. Vandforsyningsselskaber
  5. Entreprenører samt
  6. Private

Endvidere udfører vi renoveringer af stort set alle eksisterende ledninger og vi kan også opdimensionere disse, hvis de f.eks. er blevet for små. Vi har egen svejseafdeling med certificeret medarbejderstab for udførelse af plastsvejsninger i alle dimensioner helt op til Ø 900 mm.

Danboring A/S er et firma, der følger med tiden, og vi anvender altid det mest moderne udstyr og materiel. Vi står, døgnet rundt, til tjeneste med såvel løsningsforslag, uforpligtende tilbud og overslag samt selvfølgelig praktiske udførelser af job.

 

Danboring A/S er et landsdækkende firma med flere afdelinger og udfører arbejde i hele Skandinavien.

Vi udfører med største nøjagtighed boringer for kloakker med promillefald, gasledninger, vandledninger, el ledninger m.v. overalt i hele landet, og vi har kapacitet til at udføre jobbene både som pakkeløsninger med alle involverede myndigheder og parter lige fra ide til ibrugtagning af det ønskede projekt, ligesom hasteopgaver og specialløsninger kan udføres helt efter ønske og behov.

Få et tilbud

Send eller ring Deres forespørgsel til os og vi vender hurtigt tilbage med løsningsforslag og tilbud.

Vi arbejder blandt andet med:

Top